Zorgprofessionals

Dit gedeelte van de website is speciaal voor zorgprofessionals. U vindt hier alle informatie over onze werkwijzede diëtistenspecialisatiescursussen en voorlichtingen. Daarnaast kunt u hier terecht om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen over voeding.
 
Wanneer u vragen of suggesties heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Waarvoor kan een cliënt terecht​

Er zijn verschillende redenen waarvoor patiënten voedings- of dieetadvies nodig kunnen hebben. Als het om gezonde, verantwoorde voeding gaat, is de diëtist de aangewezen professional om naar door te verwijzen.​

Specialisaties

Onze diëtisten hebben, naast hun basiskennis, allemaal één of meerdere specialisaties. Deze specialisaties zijn zeer divers en elke diëtist heeft haar eigen interessegebied(en). Mede daardoor werken de diëtisten allemaal vol passie aan hun vak.

Behandelmethoden

Patiënten kunnen bij ons terecht voor zowel individuele begeleiding als groepsbegeleiding in de vorm van voorlichting en cursussen.

Verwijsinformatie

Vanaf 1 januari 2012 is de diëtist vrij toegankelijk. Dit betekent dat mensen ook zonder verwijsbrief van een (huis)arts bij ons terechtkunnen. Toch heeft het nog steeds onze voorkeur als u een patiënt met een verwijsbrief naar ons doorverwijst.

Gezamenlijk spreekuur

Het kan soms handig zijn als er een diëtist in uw praktijk aanwezig is. Patiënten hoeven dan niet naar verschillende locaties, maar kunnen twee behandelaars in één keer bezoeken. Voor de klantvriendelijkheid is dat een groot voordeel.

Ketenzorg

Voedingsadviesbureau De Winter streeft ernaar om de zorg voor de patiënt steeds meer gezamenlijk aan te bieden. Onze diëtisten werken veelal multidisciplinair.

Voorlichting en cursussen

Voor diverse doelgroepen bieden we binnen de praktijk voorlichtingen, cursussen en workshops aan. Iedere doelgroep wordt op zijn eigen niveau benaderd en ook de interactie wordt altijd op de doelgroep afgestemd.

Stage en afstuderen

Afgelopen jaren hebben al diverse studenten Voeding & Diëtetiek stage bij ons gelopen, zowel van de richting diëtetiek, waarbij het hoofddoel de individuele begeleiding van cliënten is, als van de richting lifestyle, waarbij het voornamelijk gaat om het bijhouden van de social media, het geven van groepsbegeleiding of het ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal.

Vacatures

We groeien hard. Daarom zijn we op zoek naar leuke collega’s. Check de vacatures.