Wij hebben een nieuwtje en bedanken Sylvia

Per ingang van 1 januari 2021 hebben wij de diëtistenpraktijk van Sylvia Bosma overgenomen. Daarom hebben wij er drie locaties bij, namelijk Kudelstaart, Rijsenhout en Aalsmeer.

Wij willen Sylvia bedanken voor haar vertrouwen in onze praktijk en hebben heel veel zin om deze mooie bloem verder te laten groeien. Sylvia kennen wij als een heel energiek en enthousiast persoon met hart voor het vak. We wensen Sylvia een heel welverdiend en fijn pensioen toe.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding van kwaliteit vinden wij erg belangrijk, dit betekent dan ook dat je door een vaste diëtist begeleid zal worden. De diëtisten hebben verschillende specialisaties en aandachtsgebieden van emotie eten, eetstoornissen, coeliakie tot ouderenzorg.

De vergoeding

We zijn aangesloten bij de ketenzorg van de regio, hebben contracten met alle zorgverzekeraars en voor doorverwijzers ook bereikbaar via zorgdomein.

We blijven ook in deze tijden open

Ook tijdens corona blijven wij op een veilige manier met gepaste afstand open. Kom je liever niet naar de praktijk dan is digitaal via Teams of gewoon telefonisch voor ons ook een hele goede optie.

Een afspraak maken of meer informatie?

Neem gerust contact op via 023 5573344 of receptie@dewinter.nl.

De praktijk is iedere werkdag bereikbaar waarbij de telefoon wordt opgenomen door onze vaste receptionisten Anneke of Danique, muv donderdagmiddag dan wordt de telefoon opgenomen door het landelijk Evry afspraken bureau.

Laatste nieuws & blogs

Blog

Ik eet uit emotie, en nu?

Enkele maanden geleden zijn we met alle collega-diëtisten van Voedingsadviesbureau De Winter naar de scholing ‘Emotie-eten de baas’ geweest. Interessant én leerzaam. Ik heb altijd

Lees verder »