Stage en afstuderen

Diëtisten in opleiding zijn bij Voedingsadviesbureau De Winter van harte welkom. Afgelopen jaren hebben al diverse studenten Voeding & Diëtetiek stage bij ons gelopen, zowel van de richting diëtetiek, waarbij het hoofddoel de individuele begeleiding van cliënten is, als van de richting lifestyle, waarbij het voornamelijk gaat om het bijhouden van de social media, het geven van groepsbegeleiding of het ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal.

Ook zijn er binnen de praktijk diverse afstudeeropdrachten uitgevoerd, waaronder:

  • Literatuurstudie naar de rol van voeding bij maculadegeneratie en het schrijven van een praktisch advies voor de cliënt.
  • Het ontwikkelen van een draaiboek voor de begeleiding bij voedselintolerantie en -overgevoeligheid.
  • Het ontwikkelen van een draaiboek voor de dieetbehandeling van kinderen met overgewicht.

Vacatures voor stages en afstudeeropdrachten geven we door aan de opleidingen Voeding & Diëtetiek van de Hogeschool van Amsterdam en de Haagse Hogeschool. Ook eigen initiatieven zijn van harte welkom.

Vacature, diëtist in opleiding

Studenten aan de hogeschool van Amsterdam of Den Haag die geïnteresseerd zijn in een stage bij Voedingsadviesbureau De Winter, kunnen contact opnemen met hun opleiding of rechtstreeks met ons via het contactformulier. Een open sollicitatie is ook mogelijk. Bij sollicitaties ontvangen we graag een motivatie en CV met pasfoto.

Heeft u als stagecoördinator vragen of wilt u meer informatie, dan staan we u graag te woord. U kunt altijd contact met ons opnemen.