De maand november’22 stond speciaal bij Alstom Transport B.V. in het teken van ‘gezond leven’. Zo hadden zij onder andere op de locatie Ridderkerk een fiets neergezet waarbij zij al fietsend hun eigen verse smoothie konden maken. Deze fiets ging alle andere locaties van Alstom in Nederland af. Ook diëtist en leefstijlcoach Laura van Dijk was op de locatie Ridderkerk van de partij.

De interactieve presentatie was zowel via TEAMS als live mee te maken op locatie Ridderkerk. Hierdoor waren andere locaties van Alstom verbonden met de presentatie. Er werden verschillende onderwerpen behandelt, zoals: wat gezondheid nu betekent, hoe werkt ons honger- en verzadigingssysteem, hoe lees je etiketten, hoe leer je nieuwe gewoonten aan en wat is daarbij van essentieel belang. Daarbij was er ook ruimte voor vragen en werden de medewerkers op de proef gesteld met een online quiz.

Wilbert Ruck (Veiligheid Gezondheid en Milieu/Environmental Health & Safety manager): “Het was TOP! De presentatie en inhoud is heel goed gevallen bij onze medewerkers gezien de reacties die we kregen. Met dank aan Laura! De presentatie was heel professioneel gegeven.”