Onze diëtisten & medewerkers

Het team van Voedingsadviesbureau De Winter bestaat uit gespecialiseerde diëtisten. Zij helpen jou met praktische voedings- en leefstijladviezen en besteden daarnaast veel aandacht aan eetgedrag. Dit met als doel: een gezond en blijvend eetpatroon.

Specialisaties

Elke diëtist heeft, naast de basiskennis (allround diëtist: overgewicht, ondergewicht, diabetes, hoge bloeddruk, cholesterol), één of meerdere specialisaties, zodat we jou het beste kunnen begeleiden. Wil je weten welke specialist het beste past bij jouw hulpvraag? Klik op één van de bovenstaande diëtisten of zoek op klacht/hulpvraag bij waarvoor kun je terecht.

Een klik met je diëtist

Het team van Voedingsadviesbureau De Winter vindt het belangrijk dat jij een klik hebt met de diëtist. Hoe meer jij op je gemak voelt, hoe makkelijker de begeleiding en/of behandeling verloopt. Hoewel al onze diëtisten haar uiterste best doet, kan het voorkomen dat de klik ontbreekt. Geen probleem! Geef dit gerust aan. Ons team bestaat uit meerdere diëtisten, waardoor je eenvoudig kan overstappen. Tijdens de overstap neemt de nieuwe specialist alle gegevens over, zodat je niet opnieuw hoeft te beginnen.

Wettelijk beschermde titel en KP-registratie

Diëtist is een wettelijk beschermde titel. Je mag jezelf dit pas noemen na het afronden van een vierjarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek. Daarnaast staan onze diëtisten ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Het KP toetst of een paramedicus (diëtist) voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het kwaliteitsregister voor paramedici. De praktijk biedt voldoende ruimte en mogelijkheden aan de diëtisten voor het volgen van onder andere bijscholingen. Hierdoor blijft onze diëtist up-to-date en kan zij haar cliënt voorzien van wetenschappelijk onderbouwde adviezen.

Direct starten?

Laten we kennismaken zodat we jouw doel in kaart kunnen brengen. Maak gemakkelijk online een afspraak met ons!