Het team van Voedingsadviesbureau de Winter bestaat uit gespecialiseerde diëtisten. Zij helpen jou met praktische voedings- en leefstijladviezen en besteden daarnaast veel aandacht aan eetgedrag. Dit met als doel: een gezond en blijvend eetpatroon.

Specialisaties

Onze diëtisten hebben, naast hun basiskennis, allemaal één of meerdere specialisaties. Van maag-darmproblemen tot eetstoornissen. Elke diëtist heeft haar eigen specialisatie waarin zij geïnteresseerd is. Hierdoor werken onze diëtisten met veel passie en kunnen ze jou de hulp bieden die nodig is.

Een klik met je diëtist

Het team van Voedingsadviesbureau De Winter vindt het belangrijk dat jij een klik hebt met je diëtist. Hoe meer jij op je gemak voelt, hoe makkelijker de begeleiding en/of behandeling verloopt. Hoewel elke diëtist haar uiterste best doet, kan het voorkomen dat de klik ontbreekt. Geen probleem! Geef dit gerust aan. Ons team bestaat uit meerdere diëtisten waardoor je eenvoudig kan overstappen. Tijdens de overstap neemt je nieuwe diëtist alle gegevens over zodat je niet opnieuw hoeft te beginnen.

Wettelijk beschermde titel en KP-registratie

Diëtist is een wettelijk beschermde titel. Je mag jezelf pas diëtist noemen na het afronden van een vierjarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek. Daarnaast staan onze diëtisten ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Het KP toetst of een paramedicus (diëtist) voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het kwaliteitsregister voor paramedici. De praktijk biedt voldoende ruimte en mogelijkheden aan de diëtisten voor het volgen van onder andere bijscholingen. Hierdoor blijft onze diëtist up-to-date en kan zij haar cliënt voorzien van wetenschappelijk onderbouwde adviezen.