Dagje zonder vlees: goed voor planeet én lichaam?
Veel vlees eten is niet goed voor de planeet, daar worden we inmiddels steeds vaker bewust van gemaakt op de televisie en in tijdschriften. Wist
Veel vlees eten is niet goed voor de planeet, daar worden we inmiddels steeds vaker bewust van gemaakt op de televisie en in tijdschriften. Wist
Dat het belangrijk is om aan tafel te eten, is ons over het algemeen met de paplepel ingegoten. Maar waarom eigenlijk? Hierbij alle voordelen op
Geschreven door: Marloes Louter-Hasenoot In deze tijd wordt er extra aandacht besteed aan onze gezondheid. Wanneer we een goede weerstand hebben, zijn we minder vatbaar
Waarom eten sommige mensen zo snel? En waarom eten sommige mensen zo langzaam? Het tempo waarop iemand eet, verschilt enorm per persoon. Dit kan deels
Per ingang van 1 januari 2021 hebben wij de diëtistenpraktijk van Sylvia Bosma overgenomen. Daarom hebben wij er drie locaties bij, namelijk Kudelstaart, Rijsenhout en Aalsmeer.
Enthousiaste oma zijn die nog van de glijbaan kan? Een lange wandeling zonder buiten adem te raken? Kunnen paardrijden? Gezond oud kunnen worden? Als diëtist
In veel recepten op internet is het inmiddels een onderdeel: de zoete aardappel. Hij wordt geroosterd, gekookt, gebakken, gewokt of zelfs vermaakt tot frietjes. In
Door Cilia Liklikuwata Afgelopen maand ben ik verhuisd. Door alle drukte en hectiek schoot gezond eten er een beetje bij in. Op het moment van
Geschreven door: Angela Kranendonk, diëtist Al een ruime tijd moeten Nederlanders als het kan thuiswerken. Hier word ruimschoots gehoor aan gegeven. Wegen zijn verlaten, pleinen
Geschreven door: Angela Kranendonk, diëtist In deze bizarre tijden, waarin we veel onzekerheid, verlies en machteloosheid tegenover het corona-virus ervaren, wil ik daar, hoe belangrijk
© 2023 Diëtistenpraktijk Voedingsadviesbureau De Winter | Sitemap | Privacy Verklaring | Algemene Voorwaarden | Cookie voorkeuren | Cookieverklaring