Nieuwe vestigingen in Nieuw-Vennep en Hillegom

Per 1 mei 2012 is Voedingsadviesbureau De Winter uitgebreid met nieuwe vestigingen in Hillegom en Nieuw-Vennep. De diëtistenpraktijk, waar vijf gespecialiseerde diëtisten werkzaam zijn, is gevestigd op meerdere locaties in Noord- en Zuid-Holland.

De diëtisten van Voedingsadviesbureau De Winter hebben naast brede algemene vakkennis allemaal hun eigen aandachtsgebied. Voorbeelden hiervan zijn voedselovergevoeligheid, COPD, nierproblematiek, eetproblemen, maagdarmproblemen en diabetes.

Bij een diëtist denken veel mensen meteen aan overgewicht. Inderdaad begeleiden de diëtisten in de praktijk veel cliënten die willen of moeten afvallen. Maar mensen komen ook vaak met heel andere vragen. Bijvoorbeeld hoe men als vegetariër gezond kunt eten, of aan welke voedingsrichtlijnen iemand zich moet houden als hij of zij een bepaalde aandoening heeft zoals diabetes of darmproblematiek.

De gesprekken met de diëtist gaan niet per se over wat je wel en niet mag eten. Het voedingspatroon hangt namelijk sterk samen met iemands dagelijkse gewoontes en de situatie thuis. Verandering van eetgedrag moet op een manier gaan die in te passen is in het dagelijkse leven. Alleen zo is gezond eten ook daadwerkelijk op de lange termijn vol te houden.

Veel zorgverzekeraars vergoeden die dieetbegeleiding vanuit de aanvullende verzekering. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of natuurlijk ook even contact opnemen per telefoo.

De dietisten van Voedingsadviesbureau De Winter

Laatste nieuws & blogs

Blog

Ik eet uit emotie, en nu?

Enkele maanden geleden zijn we met alle collega-diëtisten van Voedingsadviesbureau De Winter naar de scholing ‘Emotie-eten de baas’ geweest. Interessant én leerzaam. Ik heb altijd

Lees verder »