Laura Zodenkamp

Foto Laura Zodenkamp

Specialisaties

Laura Zodenkamp helpt je met haar expertise graag bij:

Locaties

Laura Zodenkamp (1995) is sinds 2020 werkzaam als diëtist bij Voedingsadviesbureau De Winter.

Niet alleen voeding heeft een positief of negatief effect op je gezondheid.

Laura

Al op jonge leeftijd was mijn interesse in voeding groot. Met de jaren leerde ik meer over de impact van voeding op de gezondheid. De studie Voeding & Diëtetiek heeft mij vele inzichten gegeven, die mij nog enthousiaster hebben gemaakt. Ook de combinatie voeding en sport heeft mijn grote interesse en hier houd ik mij in het dagelijks leven veel mee bezig.

Tijdens de begeleiding streef ik ernaar om het beste uit jezelf te halen en zo de mooiste resultaten te behalen. Gezondheid en zelfbeeld zijn voor mij belangrijke pijlers tijdens de begeleiding.

Een brede kijk op de gehele leefstijl

Naast voeding, zie ik de gehele leefstijl (beweging, nachtrust, ontspanning, zelfbeeld) als een belangrijke fundamentele basis voor de gezondheid. Tijdens mijn begeleiding zal ik zo dicht mogelijk bij de cliënt blijven. Vanuit de persoonlijke situatie zal ik samen met de cliënt verder kijken naar onderliggende oorzaken/factoren die mogelijk effect hebben op elkaar, om zo een passend advies op te stellen. Daarnaast vind ik als diëtist het belangrijk dat er op een positieve manier bewustwording wordt gecreëerd bij de cliënt. Zelfreflectie, kennisverbreding bij de cliënt, bewust zijn van het (huidige) gedrag en het ontdekken van de onderliggende gedachten, zijn punten waar ik mij tijdens de begeleiding op zal focussen.