Latisha Blankenstein

Latisha Blankenstein (1999) is sinds 2021 werkzaam als diëtist bij Voedingsadviesbureau De Winter.

Het is geen dieet voor op de korte termijn, maar juist een levensstijlverandering voor op de lange termijn!

Voeding is mijn passie

Na een bezoek aan een diëtist in 2014 is mijn passie voor voeding ontstaan. Op dat moment ervaarde ik verschillende klachten door PDS (prikkelbaardarm syndroom) en lactose-intolerantie. Door de opgedane kennis en adviezen verbeterde ik mijn eetpatroon, waarna ik klachtenvrij werd. 

Een blijvende oplossing

Graag bied ik jou mijn luisterend oor, kennis over voeding en praktische tips, zodat we samen werken aan een oplossing voor jouw ‘hulpvraag’. Ik kan je helpen bij een verstoorde relatie met voeding, darmklachten, het verbeteren van je gezondheid en andere doelen.
Samen blijven we kijken naar doelen die haalbaar zijn en die dagelijks uitgevoerd kunnen worden. Dit kunnen kleinere stappen zijn, zoals; meer groente en fruit eten, het verhogen van het aantal dagelijkse gezette stappen, maar ook doelen zoals dagelijks ontspanning creëren of vrijheid ervaren rondom voeding. Elke kleine (blijvende) verandering helpt je bij het behalen van je doel!

Het volgen van strenge diëten is een korte termijn oplossing, die op lange termijn geen blijvend resultaat zullen geven. Ik zie regelmatig dat deze diëten niet lang vol te houden zijn, omdat ze niet passen bij onze eigen eetgewoontes. Wees vooral niet te streng voor jezelf, want bezig zijn met je gezondheid wil niet zeggen dat we geen koekje meer mogen eten (eetvrijheid).

Een positieve mindset

Naast mijn ambitie om anderen te helpen, sta ik graag in de keuken. Elke week probeer ik weer nieuwe recepten uit. Daarnaast haal ik veel plezier uit beweging en lees ik graag over leefstijl en mindfulness. Een gezonde leefstijl begint bij een positieve mindset.