Gözde Köycü

Gözde Köycü (2000) is sinds 2023 werkzaam als diëtist bij Voedingsadviesbureau De Winter.

Naast kennis en ervaring die ik vanuit de opleiding en de praktijk heb, weet ik ook veel over de Turkse eetcultuur, doordat ikzelf ben opgevoed in een Turkse familie.

Van interesse naar passie

Mijn passie en interesse voor gezonde voeding begon door te onderzoeken hoe ik mijzelf, doormiddel van gezonde voeding, energieker en fitter kon voelen. Deze interesse groeide waarna ik de opleiding Voeding en Diëtetiek ben gaan volgen aan de Hogeschool van Amsterdam en heb afgerond. Wat ik belangrijk vind? Mijzelf blijven ontwikkelen! Dit zodat ik na mijn studie de beste begeleiding kan bieden aan mensen. 

Turkse eetcultuur

Naast kennis en ervaring die ik vanuit de opleiding en de praktijk heb, weet ik ook veel over de Turkse eetcultuur, doordat ikzelf ben opgevoed in een Turkse familie. Naast Nederlands spreek ik dus ook vloeiend Turks.

Ik kijk ernaar uit om mensen gezonder en lekkerder in hun vel te laten voelen door samen te streven naar een gezonde leefstijl. Wat past er bij jou? Wat zie jij jezelf verbeteren binnen je leefstijl? Balans vind ik daarin belangrijk: hierdoor is het beter vol te houden!