Danique Scheerman

Foto Danique Scheerman

Danique Scheerman (1997) werkt sinds 2020 bij Voedingsadviesbureau de Winter. Momenteel is zij werkzaam als office coördinator.

Het is belangrijk dat de cliënt zich goed voelt bij De Winter!

Als receptioniste kan in alle werkzaamheden mijn kwaliteiten kwijt. Ik vind het heerlijk om overzicht te houden, te organiseren en regelen. Het contact met cliënten en collega’s vind ik het leukste. De gespreksonderwerpen kunnen over van alles gaan, wat mijn werk uitdagend en gevarieerd houdt.

Ik hou mij onder andere bezig met de werkagenda’s van de diëtisten, telefoontjes en mails. Het kan dan ook goed zijn dat je/u mij aan de telefoon krijgt. Doordat ik tevens diëtist ben, is het mogelijk inhoudelijke vragen aan mij te stellen.

Als office coördinator kan ik mijn kwaliteiten kwijt. Overzicht (be)houden, zaken regelen en organiseren en contact onderhouden tussen cliënten en collega’s.

Dagelijks onderhoud ik de agenda’s van de diëtisten, controleer ik de roosters en beantwoord ik mailtjes en telefoontjes. Doordat ikzelf diëtist ben, is het mogelijk mij aan de telefoon te krijgen. Ik beantwoord graag inhoudelijke vragen. 

Ik vind het belangrijk dat de cliënt met een goed gevoel bij ons loopt en met een open blik door ons wordt ontvangen. Regelmatig merk ik dat cliënten de stap naar een diëtist groot vinden, of schaamte hiervoor ervaren. Dit taboe zou ik graag willen doorbreken, de diëtiste is er namelijk voor iedereen en niks is ons te gek.