Ankie Sloots

Ankie Sloots (1998) is sinds 2022 werkzaam als diëtist bij Voedingsadviesbureau de Winter.

Ik voorzie jou graag van een persoonlijk voedingsadvies dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Werken aan je gezondheid = werken aan je leefstijl

Van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in voeding en gezondheid. Zo sta ik bijvoorbeeld graag in de keuken, speel ik volleybal of geef ik hierin training, loop ik regelmatig een rond en met mooi weer ben ik ook vaak te vinden op mijn motor. Mijn visie: voeding kan écht als medicijn werken. Op mijn spreekuur zie ik mensen met overgewicht, een te hoog cholesterol, bloeddruk of bloedsuiker. In deze gevallen valt er met voeding en leefstijl vaak veel te bereiken Ik vind het leuk om te zien als cliënten hun medicijnen kunnen afbouwen! Uiteraard zijn niet alle ziektes en aandoeningen te genezen met voeding.

Werken aan je gezondheid is werken aan je gehele leefstijl. Voeding, beweging, slaap, stress, gedrag/gewoontes en mindset hebben allemaal invloed op je gezondheid. Je leefstijl in één keer omgooien is vaak niet haalbaar op de lange termijn. De leefstijl die je nu hebt, heb je ook niet in één dag gekregen. Ik werk daarom graag samen met jou in kleine stapjes naar een gezondere leefstijl.

Een voedingsadvies stel ik samen met jou op

Ik voorzie jou graag van een persoonlijk voedingsadvies dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ik ben als persoon open en bied graag een luisterend oor. Tijdens de consulten richt ik mijn aandacht op jouw behoefte, welke ervaringen je hebt opgedaan én wat ik voor jou op dat moment kan betekenen. Zie mij als jouw persoonlijke stok achter de deur!