Lespakketten

Valt het u op dat leerlingen steeds ongezonder gaan eten? Of vindt u dat uw klas wel wat meer mag leren over gezonde voeding?

Lespakketten op maat

Bij ons kunt u lespakketten verkrijgen van alle niveaus, geschikt voor een of meerdere lessen. De lessen worden altijd op maat gemaakt, want we vinden het belangrijk dat de lessen aansluiten op de behoeften van de leerlingen. Zijn er veel kinderen in de klas die slecht ontbijten? Of heerst er een klimaat van (te) streng lijnen? We spelen zo veel mogelijk in op wat er bij de leerlingen leeft, want zo houd je ze ook geboeid.

De lespakketten worden zo gemaakt dat u als onderwijzer of docent de les(sen) zelf kan geven. De kinderen leren met leuke opdrachten en oefeningen van alles over gezonde voeding en ze krijgen tips die ze thuis kunnen toepassen.

Diëtist in de klas

Uiteraard is het ook mogelijk dat één van onze diëtisten de les(sen) komt geven. Dat is ook mogelijk  als de school al een ander lespakket heeft aangeschaft. Als een diëtist speciaal op bezoek komt, maakt dat de les nog interessanter voor de leerlingen. We kunnen aan de lessen ook een speelse draai geven en dieper op de stof ingaan als daar behoefte aan is. Zie ook de speciale pagina Diëtist in de klas.

Wilt u meer informatie over onze lespakketten, neem dan gerust contact met ons op.