GGD en GGZ

Ongezond eten is een probleem dat speelt in alle lagen van de bevolking. Als diëtistenpraktijk willen we niet alleen de symptomen bestrijden, maar ook een steentje bijdragen in de preventie. We werken graag met u samen om de publieke gezondheid te verbeteren.

Voorlichting

We verzorgen regelmatig voorlichtingen of cursussen voor specifieke doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan kinderen, jonge ouders, zwangere vrouwen of ouderen. Ook kunnen we voorlichtingen geven voor groepen met een bepaalde aandoening zoals diabetes of voor mensen met een eetstoornis.

Specialisaties

In onze praktijk werken diëtisten met zeer diverse specialisaties zoals eetstoornissen, voedselallergie en -intolerantie, diabetes, overige welvaartsziekten en oncologie. Zeker op deze gebieden kunnen wij dus ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen, maar natuurlijk ook bij gezonde voeding in het algemeen. 

Individuele begeleiding

Een goede samenwerking met het GGZ is van belang voor cliënten die zowel bij het GGZ als bij ons onder individuele begeleiding zijn. Door goed onderling te communiceren, de begeleiding zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen en de cliënt bij alle aspecten van zijn of haar behandeling te betrekken, kunnen we de cliënt uiteindelijk het beste helpen.

Wilt u weten of we iets voor elkaar kunnen betekenen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.

We kunnen uiteraard tijdens een goed gesprek meer vertellen over onze specialisaties en ervaring. Klik op de knop hieronder om naar onze contactpagina te gaan zodat u met ons in gesprek kan komen. Hopelijk tot snel!

Foto Mark Mesman