Gemeenten

Ongezond eten wordt een steeds groter maatschappelijk probleem, ook voor de inwoners van uw gemeente. Als diëtistenpraktijk willen we niet alleen de symptomen bestrijden, maar ook een steentje bijdragen in de preventie. We werken graag met u samen om uw inwoners te stimuleren om gezonder te gaan leven.

Voorlichting binnen uw gemeente

Door middel van voorlichtingen kunnen we zeer diverse groepen bereiken. Denk bijvoorbeeld aan kinderen, zwangere vrouwen of ouderen. Het is belangrijk dat alle mensen de juiste voorlichting en informatie krijgen. Samen kunnen we ons gaan inzetten om de verschillende doelgroepen actief te benaderen en te informeren. Daarmee kunnen we een hoop (welvaarts)ziekten voorkomen en daarmee de zorgkosten verlagen.

Diverse doelgroepen

Elke doelgroep is bespreekbaar. Zo kunnen we speciale voorlichtingen verzorgen voor mensen met een aandoening, zoals diabetes, hart- en vaat ziekten en maagdarmproblemen, voor mensen met een allergie of voor mensen of ouders van kinderen met een eetstoornis. De voorlichting kan gericht zijn op preventie, maar ook hoe je met een aandoening om kunt gaan als deze gediagnosticeerd is.

Gezonde leefstijl stimuleren in uw gemeente

Een voorlichting moet informatief en leerzaam zijn, maar vooral ook leuk en interactief. Alles is erop gericht om mensen te motiveren om actief met hun leefstijl aan de slag te gaan. Zo kunnen we er uiteindelijk samen voor zorgen dat de inwoners van uw gemeente gezonder gaan eten en leven.

Heeft u vragen of wilt u weten of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.