Wilt u uw leerlingen wegwijs maken in gezonde voeding? Wij kunnen voorlichtingen geven in de klas, afgestemd op leeftijd en niveau. Zo kunnen wij voorlichtingen organiseren op basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en in het beroepsonderwijs.

Verschillende onderwerpen rondom gezonde voeding

De voorlichting kan gaan over gezond eten in het algemeen, maar ook over specifieke onderwerpen. Wat dacht u van boter, kaas en eieren voor de allerkleinsten? Of, meer voor jongeren, een les over het belang van een energierijk ontbijt? We ontwikkelen in overleg met u graag een les die geschikt is voor uw klas.

Interactieve lessen over eten

Onze lessen zijn altijd interactief. Het is een samenspel met de hele klas. De diëtist stelt vragen aan de leerlingen en tussendoor zullen er kleine opdrachtjes worden gegeven. Er is voldoende ruimte voor vragen, en daar kan de diëtist ook weer op inhaken. De les moet leerzaam, maar vooral ook leuk zijn.

De voorlichting kan eenmalig zijn, maar we kunnen ook meerdere keren terugkomen. Ook is het mogelijk om verder te gaan met een van onze lespakketten.

Wilt u meer informatie over de diëtist in de klas, neem dan gerust contact met ons op.