Stappen Naar Balans

Heb je overgewicht en kun je wel wat motivatie en praktische tips gebruiken om af te vallen of niet verder aan te komen? En heb je graag steun van een groep? Dan is de cursus Stappen naar balans echt iets voor jou.

Wat is Stappen Naar Balans?

Tijdens deze cursus kom je een keer in de twee weken met een groep bij elkaar. Samen met een diëtist van Voedingsadviesbureau De Winter bespreken jullie onderwerpen zoals: wat voor type eter ben jij? Hoe stel je realistische doelen? En hoe kun je lekker koken met minder calorieën? Ook positief denken, jezelf accepteren om wie je bent en hoe je verstandige keuzes kunt maken komen aan de orde. Daarnaast is er ruimte voor extra onderwerpen als daar in de groep behoefte aan is.

De cursus Stappen naar balans duurt 12 weken en bestaat uit 6 bijeenkomsten van een uur. In de week dat er geen bijeenkomst is krijg je een mail toegestuurd met extra informatie en praktische tips.

Voor wie?

Deze cursus is voor alle volwassenen met overgewicht die willen afvallen of op gewicht willen blijven, en willen profiteren van de voordelen van een groep.

Kosten & vergoeding

Het is een twaalf weekse cursus met 6 bijeenkomsten op de donderdagavond. Wordt vergoed vanuit het basispakket.

Locatie

Voedingsadviesbureau De Winter
Skagerrak 116
2133 DV Hoofddorp

&

Voedingsadviebureau De Winter
Gezondheidsplein Cleijn Duin
Cleijn Duinplein 24
2224 AX Katwijk

Data

Actuele data kunt u vinden in onze agenda op deze website.

Meer informatie & aanmelden

Wil je meer informatie over deze cursus of wil je je meteen aanmelden? Neem dan contact met ons op.