Gezocht: deelnemers voor het GLI programma Slimmer

Locatie: Hoofddorp

nieuw melding De Winter

Ben jij op zoek naar een manier om jouw leefstijl te verbeteren en meer grip te krijgen op jouw gezondheid? Dan is een GLI Slimmer traject wellicht iets voor jou!

GLI Slimmer traject

Een GLI traject, oftewel een Gecombineerde Leefstijl Interventie, is een programma dat zich richt op het bevorderen van een gezondere levensstijl. Dit programma duurt twee jaar en wordt uitgevoerd in samenwerking met diëtisten en fysiotherapeuten die zijn opgeleid tot leefstijlcoach. Wij hebben gekozen voor het Slimmer traject, één van de mogelijke GLI trajecten die er zijn. 

Het lange termijn doel van het GLI Slimmer traject is gedragsverandering. Het programma richt zich daarom niet alleen op het aanleren van gezonde voedings- en beweeggewoonten, maar ook op het versterken van jouw motivatie en zelfvertrouwen. 

Eerstvolgende data GLI Slimmer Project:

Januari 2024

Data volgt
Vol

Maart 2024

Data volgt
Vrij
Website_afbeeldingen_waarvoorkunjeterecht (12)

"Door middel van persoonlijke begeleiding en coaching word jij geholpen om blijvende veranderingen aan te brengen in jouw leefstijl.

Hoe werkt het?

Verwijzing huisarts

Verwijzing

Vraag jouw huisarts om een verwijzing voor het GLI programma uit te schrijven.

Foto Angela Kranendonk

Intakegesprek

Nadat wij de verwijzing hebben ontvangen, zullen wij contact met je opnemen om een intakegesprek te plannen met één van onze diëtisten.

gezond afvallen met GLI Slimmer project

Plan opstellen en starten

Tijdens het intake gesprek zal de diëtist jouw huidige situatie bespreken en een plan opstellen om jouw doelen te bereiken met het GLI programma.

Veelgestelde vragen

Door de samenwerking tussen diëtisten en fysiotherapeuten, ligt de focus niet op één aspect, zoals meer bewegen, maar wordt er gekeken naar het brede plaatje. Ook thema’s als slaap en ontspanning worden in het GLI traject meegenomen. 

Wij hebben voor Slimmer gekozen omdat wij het belangrijk vinden dat mensen leren te bewegen en een gezonde leefstijl nastreven. Ook is het programma Slimmer één van de vier Gecombineerde Leefstijlinterventies die volledig vergoed wordt vanuit de basisverzekering. Meer weten over Slimmer leefstijlinterventies? Bekijk dan deze link

Indien je een verwijzing hebt van jouw huisarts wordt het traject door jouw zorgverzekeraar vergoed. Dit gaat niet van het eigen risico af.

Zet nu de stap, en meld je aan voor ons
GLI Slimmer programma

Wanneer kan ik starten?

Januari 2024

Data volgt
Vol

Maart 2024

Data volgt
Vrij

Aanmelden wachtlijst

Regelmatig starten nieuwe GLI groepen. Een groep bestaat uit 12 tot 16 deelnemers. Zodra wij jouw aanmelding hebben ontvangen kom je op de wachtlijst te staan. Zodra een nieuwe groep van start gaat word je hierover geïnformeerd. Dan ontvang je alle nodige informatie. Je mag natuurlijk ook contact opnemen met onze receptie voor meer informatie.

Aanmelden