FitSlank Programma

Loop je al een tijd rond met het voornemen om te gaan sporten, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is het FitSlank Programma wellicht iets voor jou.

Wat is het FitSlank Programma?

FitSlank is een ontdekkingsreis van 12 weken door SportPlaza. Iedere week krijg je 3 keer de mogelijkheid om alle facetten van sporten bij SportPlaza uit te proberen.

Het programma bestaat uit:

  • 1 keer per week sporten met een personal trainer. Persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.
  • 1 keer per week sporten in groepsverband. Motiverend en interactief.
  • 1 keer per week individueel sporten. Lekker op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.

Doordat de eerste 2 momenten gepland en afgesproken zijn, zal de drempel minder groot zijn om ook daadwerkelijk naar de sportschool toe te gaan.

Bovendien komt tijdens het programma 5 keer een diëtist van Voedingsadviesbureau De Winter langs. In groepsverband leer je dan alles over gezond eten, en hoe je dat voor jezelf makkelijk en haalbaar kan maken.

Voor wie?

Voor iedereen die wil afvallen. Of het nu veel is of een paar kilo’s. Met het FitSlank Programma krijg je de juiste opstap om je streefgewicht te behalen.

Kosten & vergoeding

Ben je lid van SportPlaza of onder begeleiding bij Voedingsadviesbureau De Winter? Dan geldt er een speciale korting van ruim 20% en betaal je slechts € 149,- voor het hele programma. Anders bedraagt de cursusprijs € 189,-.

Heb je na het programma de smaak te pakken en wil je je inschrijven bij SportPlaza? Dan hoef je geen inschrijfgeld te betalen, zolang je onder begeleiding bent bij Voedingsadviesbureau De Winter. Dit voordeel kan al snel oplopen tot € 110,-!

Locatie

SportPlaza de Estafette
Helsinkilaan 1
2152 KG Nieuw-Vennep

Data

De eerst volgende cursus start op vrijdag 27 januari 2012.
Tijd: 19.30 – 20.30

Meer informatie & aanmelden

Wil je meer informatie over deze cursus of wil je je meteen aanmelden? Neem dan contact met ons op.