Family fit

Family Fit is een programma voor jongeren van 12-18 jaar en hun ouders / verzorgers in gemeente Haarlemmermeer georganiseerd door het Team Sportservice Haarlemmermeer. Ben je tussen de 12 en 18 jaar en wil je werken aan een gezond gewicht of zou je graag je leefstijl willen verbeteren? Meld je dan nu aan voor Family Fit. Leer gedurende het gehele schooljaar een duurzame, gezonde en sportieve leefstijl aan. Dit alles voor maar €30,- per maand. Grijp deze kans!

Kennismaken

Family Fit start met een kennismakingsgesprek bij de kindercoach Annelore Ruygrok van Coaching en Advies. Samen met professionals van Voedingsadviesbureau de Winter ga je in gesprek over jouw huidige situatie en over jouw persoonlijke doel met betrekking tot een duurzame, gezonde en sportieve leefstijl. Na deze kennismakingsgesprekken gaat het programma verder in drie verschillende onderdelen.

Begeleiding bij voeding en gedrag

Deze begeleiding is individueel bij de dietistenpraktijk Voedingsadviesbureau De Winter, maar soms kan ook een groepsbijeenkomst op locatie plaatsvinden.

Fitness en groepsfitness

Tijdens het onderdeel fitness van Family Fit ga je het gehele schooljaar lang, één keer per week fitnessen. De eerste weken zullen we werken in de groepsleszaal om daarna in de fitness aan de slag te kunnen. We starten eerst met de Eurofittest om je huidige conditie, kracht, lenigheid en stabiliteit in kaart te brengen. Deze test komt iedere maand terug om zo je vorderingen bij te houden.

Sportoriëntatie lessen

Tijdens de sportoriëntatielessen van Family Fit maak je kennis met verschillende sporten. De sportoriëntatielessen vinden 1 keer per week plaats en worden afgewisseld met bijeenkomsten over voeding en gedrag. Samen met de andere Family Fit deelnemers ga je kennis maken verschillende sporten en staat plezier voorop. Na de les heb je echt het idee dat je iets gedaan hebt. Misschien vind jij wel de sport die bij jou past!

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit leuke project? Neem dan gerust contact op met Annelore Ruijgrok van Coaching en Advies via a-ruijgrok@outlook.com