Programma: DIFIT

Heb je (aanleg voor) diabetes type 1 of 2? Met het programma DIFIT word je compleet en deskundig begeleidt door een diëtist en fysiotherapeut. De duur van dit traject hangt af van wat je nodig hebt en zelf prettig vindt.

Wat biedt dit programma aan?

Gezond eten en sporten, dat is de sleutel tot succes om af te vallen. In het programma DIFIT komen deze twee samen, waardoor je op een effectieve en verantwoorde manier aan je gezondheid werkt.

Bij DIFIT werken diëtisten van Voedingsadviesbureau De Winter samen met fysiotherapeuten van FysioHoofddorp. Van de diëtist ontvang je een voedingsadvies op maat, waarna je onder begeleiding sport bij FysioHoofddorp. Zowel het voedingsadvies als beweegschema worden goed op elkaar afgestemd, zodat je bij het sporten geen problemen ervaart door de diabetes.

Met de begeleiding rondom het voedingsadvies kan je kiezen uit een behandeling van twee consulten of een behandeling op lange termijn. Tijdens de intakegesprek, bestaande uit een kennismakingsgesprek en adviesgesprek bij de diëtist, wordt deze keuze mogelijkheid besproken.

Voor wie is dit en waar is het?

DIFIT is speciaal opgezet voor mensen, met (aanleg voor) diabetes type 1 of 2, die op een verantwoorde manier hun gezondheid willen verbeteren. Ook als je wilt afvallen, maar geen diabetes hebt, kan je terecht bij DIFIT.

De gesprekken bij de diëtist vinden plaats op één van de locaties van Voedingsadviesbureau De Winter. Klik hier voor het adres van FysioHoofddorp.

Kosten en vergoedingen

Voor (eventuele) kosten rondom het voedingsadvies en begeleiding verwijzen we je naar tarieven en vergoedingen van Voedingsadviesbureau De Winter.

Kijk voor de kosten bij FysioHoofddorp hier.

Verwijzingen

Je hebt geen verwijsbrief nodig voor dit programma.

Meld je nu aan!

Je kan op elk moment starten.

Meer weten over dit programma of je aanmelden? Neem dan contact met ons op via 023-5573344.